HBG Festivalen 2012





'


Söndag 22/7-12 - Malmö

Efter att fått sovit i 3 timmar gick jag upp och gjorde ve mig för att åka till Malmö med Isabella. Jag lovade henne att följa med och jag är en TRUE FRIEND. Jag mådde piss utav att gå upp efter bara 3 timmas sömn och kände mig helt yr. Men efter lite frisklust piggnades jag upp och det blev en fin resa till Malmö med fint väder, Shoppning och cykling i Malmö stad haha.




Nu är klockan 21:35 och jag är fortfarande vaken, befinner mig i ett mellan läge pigg men även trött. Hoppas ni har haft en lyckad helg för det har jag, garanterat!

Moto: Sova kan man göra i graven

XOXO
MANDIISCH


Lördagen 21/7-12

Gick upp tiiiiidigt för att åka med familjen till eksjö för att lämna av min bror som ska vara där i en vecka. Jag kom hem vid 6 tiden och börja göra ve mig för en utgång tillsammans med Denise. Kvällen var lite seg vi kom inte ut fråns vid halv 2 tiden och när vi väl skulle in på Le Cardinal kom jag på att jag glömt mitt pass. Men lyckligt lottad fixade vi in oss genom att fjäska lite för vakten hahah! Jag kom hem klockan 6 på morgon medveten om att jag ska upp om 3 timmar.


Denise skor bär jag på, hon valde att promenera utan skor efter att fått ont i fötterna,,, naaaw <3


Fredag 20/7-12

Har kommer lite härliga bilder i från min fredag, Jag sov väldigt länge pågrund utav att jag såg Gossip girl's avsnitt kvällen innan (Trodde det var sista säsongen så var tvungen och se hela, men så var ju inte fallet). Jag var och handlade lite gottis och hyrde lite filmer. Hann se en film sen fick jag höra någoting hemskt så jag beslöt mig för att träffa min kusin ett tag. Min kusin mådde inte så bra hon hade huvudsvärk och mådde illa så hon var inget jätte sällskap. Men må säga att bilderna är så simone i ett nötskal!

Ps.
Vila i frid Robin <3










so cute