Kim date


Kalle kludd


Now the time is up and I'm stuck here missin' you...

 

Kräftskiva


Today's look


YOLO


Coolingar


Big brothers apartment

Är hos brosan nu, simone, Kim och Ida hängde med över. Hjälpte till att sätta upp brosans soffa och chilla lite med cocacola! Simone och Kim stack, Ida stanna kvar med mig. Mamma ringde och sa att det var idol och dem var i Skåne! Jag och Ida skulle springa över till Simone men där har deras pappa tven så vi okopera Hampus (bror) säng och tven. Så jag och Ida ligger nu här och kollar idol :)


Hos kusse

Sitter hos kusse, drog hit efter Simone slutat jobba. Slappar här ett tag innan jag ska till min bror eller något. Tror jag ska inom där och kolla lite på hans nya saker. Har inte berättat det men min bror har flyttat hemifrån och det känns sjukt tomt redan. Han flyttade i fredes skulle bloggat om det då men hjälpte honom sen orkade jag inte. Sen hade jag ont i lördes. Men ska skriva mer om det sen.

Skulle bara blogga lite nu, kim sitter och spela call of duty, Ida spelar ds och simone surfar på mobilen. Det är så vi spendera tid med varandra haha.


Sliter

Efter att ha kommit ut från sjukhuset så palla jag inte sitta inne! Men jag tar det jävligt lugnt. Vill ju inte tillbaka sjukt hemskt! Man känner sig så extremt ensam när man ligger där! Men idag tog jag mopeden och hämta Kim och körde till Simones jobb och snacka lite skit med henne medans hon jobbade. Körde även och handla lite käk för hon o kim var hungriga. Snäll kusse va? Får dock pengar av deras far sen haha!

Riktigt härligr väder ute. Och jag har bestämt mig för att sluta röka, det är inte värt de! Dock är det sjukt jobbigt när dem två rökar och man vill så gärna. Får köpa en låssas cigg xD hahaha


Sjukhuset

Som skrevs i förgående inlägg så har jag ankommit till sjukhuset! Kom hit vid 8 tiden och är nu inlagd! Jag har fått en hel del morfin och är yr och svag i kroppen. Är helt slutkörd! Men doktorn så att till stor sannolikhet så är det gallsten, men ska göra ultraljud imorgon bitti! Är det gallsten skulle jag akut opereras. Rummet jag ligger nu är toppen tv, förfölj och ligger ensam. Vilket är jobbigt, tycker inte om att vara på detta stället men massa random folk. Är fruktansvärt yr och kan inte sova :( har tven igång för att inte känna mig för ensam. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Någon karma? Har verkligen nåt botten i mitt liv. Allt är meningslöst fyfan. Men godnatt!!!


Jag orkar inte mer, vill inte, pallar inte mer!

Får två veckor sedan åkte jag in på sjukhuset. Det var fredag morgon kl 4/5 tiden. Jag hade så fruktansvärt ont i övre delen av magen att jag skrek och grät av smärta. Jag fick ta massa prover och fick morfin(lugnande). Framåt kvällen var allt lugnt igen och jag fick åka hem.. Med ingen direkt info om vad det kunde vara.

Idag är helvetet tillbaka fast 100grr värre. Jag har inte ätit på 24timmar. Har försökt men det vill inte stanna. Jag vill inte till sjukhuset men har väl snart inget annat val. Jag har gråtit sedan imorse mina ögon är svullnade. Jag orkar verkligen inte mera :'( trevlig lördag fuck it!!!! :'(


Malmö part 2

Åkte till malmö idag tillsammans med Simone, hade planerat det länge. Behövde köpa en sak som bara fanns på emphoria. Sommarkortet går ju ut imorgon så hade inget annat val än att åka idag. Morgonens väder var fan inte lockade, men var tvungen att åka ändå. Trevligt att man har en sådan Kusin som ofra sig för mig, dock var hon inte så trevlig mot slutet. Haha! Fyfan var hon va bitter på tåget hem, hon ville bara komma hem (jag också). Tåg pågatåget och de tåget är tydligen tvungen att stana på alla jävla hålor som finns. Inte nog med det så tog vi fyrsättena på tåget då två tjocka gubbar var tvunga att sätta sig brevid oss. INTE NOG MED DET dem hade med sig en discolampa som dem skulle testa mitt i allt och sträker sig över Simone för att sätta in den. Haha! Lilla Simone blev mosad =) kul! Nu är vi äntligen hemma, hon måste dock sova för hon jobbar ju imorgon. Medans jag är arbetslös och kan vara uppe HELA natten. Men vaknade kl 08 av att det small som HELVETES UNDERGÅNG. Trodde seriöst att jorden skulle gå under haha. Det är mysigt med regn och lite åska och blixtrar, MEN DET I MORSE var fanomej LÄSKIGT! 
 
Nu blir det sex and the city, dock blir det hemma idag. Bruka se det hos faster Linda o kusse men orkade inte idag vill bara sova efter detta, måste även formatera om mobilen för 10000gången BLÄ!!! 
 
 
 

Vi tar båten till malmö?!

Planerat ett tag att dra ner till malmö idag. Då sommarkortet går ut imorgon och jag vill hitta på något. Ska ner till malmö och handla lite. Tur simone hänger med :) hahaha


One more word and you won’t survive

 

Gårdagen


Sjukhuset :(