why dream your life when you can live your dreams?!

(Personligt inlägg) 
För 2år sedan tog jag studenten, tiden har gått för fort. Jag har fastnat i hamsterhjulet och kommer inte ut. Jag gick handels gymnasie och trodde det var något jag ville bli, något inom butik osv. Men man visste inte vad man ville när man skulle börja gymnasiet och jag har inte riktigt listat ut vad det är jag egentligen vill i livet. Därför jag är här jag är, mitt liv står stilla men tiden går. Men efter mycket tänkande så har jag hittat en dröm jag vill följa och göra, men hur tar jag mig dit, vart ska jag börja? Jag vill kombonera mina intressen och bygga upp något, jag vet att det hade funkat för det går en röd tråd igenom allt när man faktiskt tänker efter. 
 
Jag hade behövt en stylist utbildning, någon slags fotoskola och en salong, bloggen har jag redan. Att få tex, sminka till en brud och håruppsättning och även vara en personlig fotograf och ta deras bilder och designa dem fint till bloggen eller något liknade. Men hur går man tillvägas? vart ska jag starta, när ska jag starta? 
 
 

Zombies eat brains... You're safe!







A & K







Midsommar












Klippan

Efter af drog jag till Klippan, vilket bestod bara utav att vänta! Fick vänta 1h på tåget i stan! Tåget går en gång i timmen abow! Men i Klippan träffade jag min efterlängtad kusin :p och vi gjorde inte ett skit haha! 




Ångestdämpande someone? :o





selfie









"How do you look at someone you love and tell yourself it's time to walk away"






"JAG HAR SETT HUR DEN DÄR SKITEN ALLTID TÄR PÅ DIG, JAG KOMMER KRIGA FÖR DIN SKULL OCH FINNAS DÄR FÖR DIG, NÄR DU STUPAR NÄSTA GÅNG SÅ VILL JAG BÄRA DIG, LÅT MIG VARA DIN SOLDAT."





 

bad decisions make good stories

                                        (Fattar inte texten men den spelades igår rätt okej faktiskt :p)
 
Skulle egentligen inte dragit ut igår. Men det blev ju så och denna bilden förklara nog hur jag mår idag...