Apr. 28, 2013


Cry a river, build a bridge and get over it, then burn it so nobody else can get over it.


Lördag



Kimdag


Busdag

Efter två timmas träning och en massa gående är jag hemma! Har spenderat kvällen med mina vackra töser! Nu blir det nattinatt för mandiisch som ska upp tidigt imorgon blä! Är inte alls taggad på att sitta och söka jobb i 4timmar imorgon! :/


Hälsofrukost- pärongröt med skivad banan och kokos


Hälsofrukost- pärongröt med skivad banan och kokos


2+1

Kärlek o kärlek! Turturduvorna! Tur att jag har kimsan <3

Träffa Simone, Kim och tulle igår, gjorde inte så mycket såg hockey. Sen gick jag Simone och tulle till Willys för att köpa cigg och så sätt vi utanför och rökade i någon timme. Sen gick vi in och då gick jag och Kim ut på balkongen och röka i en timme typ haha. Mycket rökande :)


Fredagsmiddag/mys

Igår kom mina kusiner och faster hit på käk och skitsnack. Vi käkade pizza och efterätt frukttallrik, + lite godis och glass. Jag, cassie och sebbe gick ut lite efter maten, sen såg vi " One missed call". Vilket skulle vara en skräckis håller inte riktigt med där. Den va riktigt b så dålig att den blev rolig istället för läskig. Är inte så jätte glad för skräckfilmer men kan absolut se dem, dock inte själv hähä. Men den filmen kunde man verkligen spå slutet redan i början. Typisk film som har likadant tillvägagångssätt som dem flesta filmerna man sätt. Efter den filmen blev det lite "hip hip hora" men jag gick ut på en rökrunda i mitten och kom tillbaka då hade både sebbe o cassie deckat. Sebbe sov i soffan där alla satt och pratade och cassandra deckade i min säg. Slutet av kvällen snackade vi minnen och framåt 02.00 stack dem hem. Jag gick direkt och la mig då jag skulle upp om 7 timmar för att träna, tro mig den var slitsamt. Två timmars pass kl 10 på morgornen var väl tröttsamt, men måste man så måste man.
 
När dem precis hade anlänt, cassandra är en mobilnörd och hon får seriöst abstinens om hon inte får hålla i sin mobil och smsa. Sebastin verkar vara trött redan när han kom, och hans snack om dataspel hela tiden, haha
Detta var undertiden vi såg film, så roade var vi av filmen att vi var tvugna att fota oss. hähä!
 
Efter träningen kom jag hem till frukosten, yey! Mysig lördagsfrukost och efterlängtad efter 2 h träning.
 
Nu ringde Kimsan ska träffa henne, så ska börja sminka mig. Ville blogga via mobilen innan men den funkar tydligen inte så får se om de blir något sen. Är en aning trött så lär väl inte göra så mycket men tata, byebye.

Hälso frukost


Street pic





<3

<
3

Collage


Pic


Pösk bilder 2013